Rochie Ginette bordo cu broderie la decolteu frumoasa si stilata

Completeaza-ti tinuta de petrecere cu aceasta Rochie midi bordo de seara cu broderie la decolteu si textura vaporoasa cu maneci clopot evazate Ginette in care te vei simti precum o diva. Comanda-o acum si ai livrare prin curier rapid chiar la tine acasa.

VEZI PRET

Daca vrei sa fii mereu in centrul atentiei, nu ezita sa imbraci o Rochie Ginette bordo cu broderie la decolteu, cu siguranta vei arata minunat. Da click pe butonul de “VEZI PRET” pentru a verifica pretul actualizat, marimile pe care se fabrica modelul de Rochie Ginette bordo cu broderie la decolteu si pentru a plasa o comanda online.

Id Produs: 229373

Descriere produs Rochie Ginette bordo cu broderie la decolteu:

Comanda minunata Rochie Ginette bordo cu broderie la decolteu la cel mai bun pret din online. Fii o aparitie de neuitat, purtand rochia bordo Ginette cu broderie la decolteu! Rochia este dreapta, cu o textura vaporoasa, maneci clopot evazate, fiind potrivita pentru orice petrecere. Decolteul in forma de V este accesorizat cu broderie florala, insertii handmade si paiete. Rochie mov inchis eleganta de ocazie Decolteu in forma de V Broderie florala cu insertii handmade Maneci clopot vaporoase Croi drept Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material 80% pes, 20% vascoza Lungime: 96 cm *Fabricat in Romania   *Va rugam verificati ghidul de marimi in cm de mai jos pentru a alege corect marimea!


Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *